Berenschot lanceert open academie voor professionals

Gepubliceerd op 4 september 2018

Per 5 september start de Berenschot Academy, waarbij Berenschot haar kennis en ervaring vertaalt naar opleidingen en deze aanbiedt in een open variant. Hierdoor kunnen nu alle professionals, zowel in de publieke sector als het bedrijfsleven, zich inschrijven voor trainingen, leergangen en masterclasses.

Al 80 jaar helpt Berenschot organisaties bij het verbeteren van prestaties en het bouwen en ontwikkelen van menselijk kapitaal. “Omdat we onze kennis niet willen beperken tot maatwerk trainingen, hebben we een selectie toegankelijk gemaakt voor individuele deelnemers”, aldus Hans van der Molen, directievoorzitter Berenschot Groep B.V. “Met het brede portfolio richten we ons op professionals, bestuurders en managers uit non-profitsectoren en het bedrijfsleven. Bijvoorbeeld trainingen over de Omgevingswet, regionale samenwerking,  agile leiderschap of blockchain.”

Het betreft opleidingen van de hoogste kwaliteit, die zich al in de praktijk bewezen hebben. De docenten zijn ervaren adviseurs, die beschikken over de laatste inhoudelijke kennis en tevens jarenlange ervaring hebben met de praktijk in uiteenlopende sectoren. Van der Molen: “Sleutelwoorden voor onze opleidingen zijn pragmatisch, innovatief en mensgericht. En daarnaast een tikje onconventioneel, net als Berenschot zelf.”