Vierde editie Trendonderzoek Salarisprofessionals 2019 van start

Gepubliceerd op 23 april 2019

Voor het vierde jaar op rij organiseert het Nederlands Instituut Register Payroll Accounting (NIRPA) het Trendonderzoek Salarisprofessionals. Voor dit onafhankelijke en grootschalige onderzoek naar de functie van Payroll Professional werkt het NIRPA samen met Berenschot en Performa. Doel is een zo volledig mogelijk beeld te krijgen van de functie van salarisprofessionals. Vanaf 16 april kunnen salarismedewerkers en -adviseurs deelnemen aan het onderzoek.

Het Trendonderzoek Salarisprofessionals bevat vragen over allerlei facetten op het gebied van de salarisverwerking. De focus bij de enquête ligt op trends en ontwikkelingen binnen het vakgebied, ontwikkelingen in de functie van Payroll Professional, en kennis en vaardigheden van de Payroll Professional.

Op 10 september 2019 worden de onderzoeksresultaten toegelicht en gepubliceerd tijdens het jaarlijkse NIRPA-congres. De resultaten worden digitaal aan de deelnemers verstuurd en kosteloos aan geïnteresseerden ter beschikking gesteld. Het onderzoek wordt in opdracht van het NIRPA uitgevoerd door Performa en Berenschot. Een digitale versie van het onderzoeksresultaat is op te vragen via info@nirpa.nl o.v.v. Trendonderzoek 2019. U ontvangt de rapportage dan in de week van 10 september.

Meer informatie over het onderzoek is te vinden op de site van het NIRPA.

Klik hier om de vragenlijst te starten!

trendonderzoek salarisprofessionals 2019