IT Salary Survey 2019: ontdek hoeveel u waard bent!

Gepubliceerd op 21 februari 2019

Is uw salaris nog wel marktconform? Hoeveel verdienen uw collega's eigenlijk? En hoe zit het met de secundaire arbeidsvoorwaarden? Deze en andere vragen komen aan bod in alweer de 20e editie van de IT Salary Survey van AG Connect en Berenschot. Deelnemen kan tot 1 april.

IT Salary Survey 2019 is het jaarlijkse beloningsonderzoek voor IT'ers in loondienst en zzp'ers, waarin duizenden IT'ers inzicht geven in hun salaris, secundaire arbeidsvoorwaarden en tevredenheid over hun werkgever. Het onderzoek brengt in beeld wat er gemiddeld in IT-functies verdiend wordt en hoe de arbeidsmarkt voor IT’ers zich ontwikkelt.

Vorig jaar bleek uit het IT Salary Survey dat de koopkracht van de gemiddelde ICT'ers op de nullijn lag. Inmiddels is de arbeidsmarkt voor IT’ers nog krapper geworden, dus is de verwachting dat werkgevers inmiddels wél meer betalen voor schaars IT-talent. Op 14 juni, als de resultaten van de IT Salary Survey 2019 worden gepubliceerd in AG Connect nummer 6/7 en op AGConnect.nl, zal blijken of dit inderdaad het geval is.

Deelnemers maken kans op mooie prijzen als een Philips Hue starterkit, een Nintendo Classic Mini en € 2.000 opleidingsbudget bij Global Knowledge. Deelname aan het onderzoek is anoniem.

Direct naar het onderzoek