Themadossier ‘Het perfecte personeelsplaatje’ uitgebracht

Gepubliceerd op 27 februari 2019

In samenwerking met HR Rendement publiceert Berenschot het themadossier ‘Het perfecte personeelsplaatje’. Dit dossier bevat alle ins en outs rond strategische personeelsplanning en biedt organisaties inzicht in toekomstige personele knelpunten en helpt hen een plan op te stellen voor het oplossen daarvan. Doel: een evenwichtig en competent personeelsbestand creëren waarmee organisaties kunnen anticiperen op de toekomst.

Het themadossier ‘Het perfecte personeelsplaatje’ is gebaseerd op de jarenlange praktijkervaring van Berenschot rond strategische personeelsplanning. Het dossier helpt organisaties diverse vragen te beantwoorden, zoals hoe hun personeelsbestand er over een aantal jaar uit moet zien om de eigen doelstellingen te realiseren of welke impact ontwikkelingen in de sector en de arbeidsmarkt hebben op hun personele bezetting.

Daarnaast is het themadossier te zien als een aanvulling op de leergang ‘Strategische personeelsplanning’ van Berenschot, waarin deelnemers leren hoe zij de cyclus van strategische personeelsplanning in hun eigen organisatie zelfstandig kunnen inrichten en implementeren.

Meer informatie? Bekijk hier het eerste hoofdstuk van het themadossier ‘Het perfecte personeelsplaatje (pdf, 379 kB)’.