Deelname HR-Trendonderzoek 2019-2020 geopend

Gepubliceerd op 23 januari 2019

Voor het tiende jaar op rij kunnen HR-professionals deelnemen aan het HR-Trendonderzoek, het grootste en meest toonaangevende onderzoek naar HR-trends, HR-bestedingen en persoonlijke beloning en waardering. Deelnemers ontvangen kosteloos de resultaten van dit onderzoek als pdf.

Het HR-Trendonderzoek wordt verspreid onder ruim 20.000 vakgenoten op salaris- en HRM-gebied. Het onderzoek gaat onder meer in op de HR-beleidsthema’s voor dit en aankomend jaar, (nieuwe) wetgeving voor de HR-praktijk, ontwikkelingen op de arbeidsmarkt, digitalisering, beloning en waardering. Deelnemen kan tot uiterlijk vrijdag 29 maart. Deelnemers maken kans op twee VIP-tickets voor een concert naar keuze in AFAS Live.

Anoniem

De antwoorden van deelnemers worden anoniem verwerkt, strikt vertrouwelijk behandeld en niet op individueel niveau teruggekoppeld. Het invullen van de vragenlijst neemt ongeveer 20 minuten in beslag. Het HR-Trendonderzoek is gericht op HR-professionals met een dienstverband en zelfstandig gevestigde adviseurs.

Uitkomsten

De resultaten van het HR-Trendonderzoek 2019-2020 worden bekendgemaakt tijdens het HR Trendcongres op 23 mei in het Paushuis in Utrecht en op HR Live 2019, het vakevent voor HRM, op 10 oktober 2019 in de Fokker Terminal Den Haag. Bent u geïnteresseerd in de uitkomsten van eerdere edities? Kijk dan hier.

HR-collega’s of vakgenoten attenderen op dit onderzoek? Mail hun dan de link naar het onderzoek. Collega mailen


Zie ook