Berenschot zet zich sportief in voor Familiehuis Daniel den Hoed

Gepubliceerd op 8 juli 2019

Op 14 september neemt Berenschot deel aan de TriTogether Middle Distance, een triatlon waaraan met estafetteteams wordt deelgenomen. Het doel is geld in te zamelen voor Familiehuis Daniel den Hoed.

Jaarlijks zet Berenschot zich sportief in voor een goed doel. Voorheen gebeurde dit onder andere door deelname aan de Roparun, een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs naar Rotterdam. Dit jaar gaan we daar op een nieuwe manier invulling aan geven met de triatlon van Challenge Almere-Amsterdam, de oudste triatlon van Europa en de grootste van Nederland. De TriTogether Middle Distance bestaat uit drie onderdelen: 1,9km zwemmen, 92,5km fietsen en 21,1km lopen.

Tijdens deze wedstrijd zamelen 45 collega’s verdeeld over 15 estafetteteams geld in voor Familiehuis Daniel den Hoed (Rotterdam). Dankzij dit familiehuis kunnen kankerpatiënten en familie dicht bij elkaar zijn. Met deze actie leveren we een bijdrage aan de bouw van een nieuw en groter huis dichtbij het nieuwe Erasmus MC Kanker Instituut.

Wilt u een bijdrage leveren aan Familiehuis Daniel den Hoed? Lees verder of doe een donatie via de TriTogether actiepagina.

team1 Henschotermeer_DSC6048 (1)
Henschotermeer_DSC6159 Henschotermeer_DSC6323
Henschotermeer_DSC6372 (1) Henschotermeer_DSC6122

TriTogether Bt logo