Creëren van publieke waarde: volg het college van prof. dr. Mark Moore

Gepubliceerd op 17 juli 2019

Afgelopen mei was prof. dr. Mark H. Moore, één van de meest vooraanstaande bestuurskundigen wereldwijd, te gast bij Berenschot. Moore gaf college over het creëren van publieke waarde aan de hand van het bekende model ‘The Strategic Triangle’. Het gehele college is hier terug te kijken.

Tijdens het bezoek aan Nederland, op uitnodiging van Berenschot en TIAS School for Business and Society, gaf Moore lezingen aan allerlei organisaties. Zo was hij te gast bij het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, de Nederlandse Spoorwegen en de Algemene Bestuursdienst. “Het reikte van sessies over het creëren van publieke waarde in de aanpak van huiselijk geweld en gedrag tot de aanpak van een rattenplaag”, aldus Fabiënne Röben, junior consultant bij Berenschot. “Fantastisch hoe er tijdens deze bijeenkomsten praktische handvatten zijn geformuleerd in de aanpak van deze thema’s en de manier waarop publieke waarde kan worden gerealiseerd.”

Publieke waarde creëren door digitalisering? Op 25 september organiseert Berenschot het congres 'De digitale gemeente: de bestuurlijke uitdagingen van de digitale transformatie'. Tijdens het congres gaan experts in op de vraag hoe u digitalisering kunt inzetten om publieke waarde te creëren. Benieuwd? Meld u aan!