HR Live 2019: The Future of Work

Gepubliceerd op 22 juli 2019

De grote uitdaging voor HR is om succesvol te zijn in een steeds sneller veranderende omgeving. In het hoofdprogramma van HR Live, hét kennisintensieve event voor HR-managers, HR-directeuren en HR-professionals, gaan vooraanstaande sprekers uit de wetenschap en praktijk van human resources dan ook in op The future of work. Ruim 80 workshops en een Expo met deskundigen zorgen voor verdieping op elk HR-specialisme. De inschrijving voor HR Live 2019, dat plaatsvindt op 10 oktober in de Fokker Terminal in Den Haag, is inmiddels geopend.

Succesvolle en vitale organisaties passen zich niet alleen snel aan de veranderende wereld aan, maar presenteren zich ook als hippe plekken om te werken. Zij weten nieuwe technologieën snel te incorporeren in hun bedrijfsvoering, hebben andere methoden om met hun werknemers in gesprek te blijven en ze te eerlijk te belonen, zij onderscheiden zich door het voeren van een leeftijdsbewust personeelsbeleid en weten hun organisatie als merk neer te zetten.

Zo gaat Berenschot-adviseur Sanne van den Bosch, samen met prof. dr. Annet de Lange, tijdens de presentatie De uitdagingen van de klusjes-economie in op de impact van robotics en werkplekautomatisering. Ook nemen ze Uber, Amazon en AirBnB onder de loep, bedrijven die de trend zetten met ‘personeel on demand’ en ‘gig’-banen: telkens andere klussen op andere plekken. Wat is het effect op organisatievormen en de ontwikkeling van personeel? En wat betekent dit voor werknemers die een vaste baan en voldoende bestaanszekerheid willen? Verder is Berenschot als partner van HR Live net als andere jaren weer aanwezig met vier workshops.

Naast het hoofdprogramma biedt HR Live voor elk HR-specialisme meer dan 80 workshops, gegeven door zo’n 50 partners, over de omgang met actuele wet- en regelgeving, trends, oplossingen, methoden en technieken. Op de Expo kunnen deelnemers vrijblijvend kennismaken met deskundigen van partners van HR Live en hun specifieke HR-vragen bespreken. HR Live is een initiatief van Performa en wordt mede mogelijk gemaakt door Berenschot en NVP.

Voor meer informatie over programma en aanmelden kijk op www.hrlive.nl.

hr-live