Derde editie onderzoek ‘HR digitalisering’ gestart

Gepubliceerd op 7 juni 2019

HR-technologie kan organisaties helpen flexibel te blijven en de employee experience te verbeteren. Het belang hiervan heeft geleid tot uitvoer van een onderzoek rondom de digitalisering van HR. Doel van het onderzoek is om te inventariseren in welke mate HR bezig is de eigen processen te digitaliseren. Berenschot voert in samenwerking met CHRO Community het onderzoek uit, dat dit jaar voor de derde keer plaatsvindt.

Omdat HR Digitalisering hoog staat op de agenda van CHRO’s toont het onderzoek ‘HR Digitalisering’ op basis van feiten en cijfers de huidige stand van zaken rondom digitalisering. Het onderzoek betreft alle digitale hulpmiddelen die op de HR-afdeling worden ingezet ten behoeve van het functioneren van HR in de organisatie. Deelname biedt antwoord op vragen die mogelijk bij u spelen met betrekking tot andere CHRO’s. U komt erachter hoe ver zij zijn op het gebied van digitalisering en krijgt de kans mee te kijken met de inzet van technologie voor het optimaliseren van de employee experience. De resultaten van het onderzoek worden gedeeld vanaf september 2019.

Meedoen kan eenvoudig via deze link. Het invullen van de vragenlijst neemt ongeveer 10 minuten in beslag en deelname is anoniem. De resultaten van het onderzoek worden gedeeld vanaf september 2019.

Bent u benieuwd naar de resultaten van vorig jaar? Lees het artikel (pdf, 3.1 MB) in CHRO Magazine.