Berenschot verzorgt workshop Avicenna Health Hackathon

Gepubliceerd op 12 maart 2019

In het weekend van 23 en 24 maart vindt de tweede Avicenna Health Hackathon plaats. Tijdens dit event gaan patiënten, zorgprofessionals, studenten en IT-professionals aan de slag met (digitale) oplossingen voor vraagstukken in de zorg. De organisatie is in handen van studenten van de Universiteit Utrecht, VU Amsterdam en Leiden Universiteit in samenwerking met het Massachusetts Institute of Technology (MIT Hacking Medicine). Berenschot sponsort het evenement en verzorgt een workshop pitchen.

Tijdens de interactieve workshop nemen Berenschot-adviseurs Floris van Dam en Janneke Bootsma de deelnemers mee in de verschillen en overeenkomsten tussen pitchen en presenteren, en verklappen zij het geheim van een succesvolle pitch. Uiteraard krijgen deelnemers ook de gelegenheid om zelf te oefenen, ter voorbereiding op de pitchronde voor de jury op zondagmiddag. De Avicenna Health Hackathon vindt plaats op de Hogeschool Utrecht.

Berenschot is tevens opnieuw sponsor van de Avicenna Health Hackathon. “We doen dit omdat wij geloven dat de zorg beter kan en moet. Ook als adviseur werken we dagelijks aan innovatieve en passende antwoorden op strategische vragen, zowel voor zorgaanbieders als op systeemniveau. De Avicenna Health Hackathon is een prachtig initiatief, waar Berenschot zich graag bij aansluit”, aldus van Dam en Bootsma.

Meer informatie over de activiteiten van Berenschot in de zorg? Zie onze sectorpagina.


Zie ook