Berenschot start extra traineegroep

Gepubliceerd op 3 april 2019

In 2019 stelt Berenschot een tweede traineegroep open voor afgestudeerde academici met maximaal twee jaar werkervaring. Zo investeert Berenschot in nieuwe, jonge medewerkers met een frisse blik. De trainees krijgen de kans zich te ontwikkelen tot stevige, zelfstandige adviseurs en gaan direct in opdrachten aan de slag.

Op 1 april 2019 zijn reeds dertien trainees gestart bij Berenschot. Zij krijgen een jaar lang diverse trainingen en intensieve begeleiding gericht op hun ontwikkeling tot young professional. Tijdens het traineeship werken de trainees samen met ervaren adviseurs aan diverse adviesopdrachten. Daarnaast voeren zij als groep zelfstandig een adviesopdracht uit voor een externe klant.

Momenteel zijn er twee traineegroepen actief bij Berenschot, één gestart in oktober 2018 en nu één per april 2019. Binnenkort start de werving voor de nieuwe groep van oktober 2019.

Trainees

V.l.n.r.:  Irene van Eldik, Iris Pielage, Marlies Slingerland, Marieke Kral, Tim Kenter, Malou Puts, Céline Kamsteeg, Ide van der Helm, Jules Wibaut, Valérie van Hoof, Coenraad Westbroek, Aletta van der Werff en Thijs Steigenga