Exclusieve masterclass onderhandelgoeroe Robert C. Bordone

Gepubliceerd op 15 mei 2019

Onderhandelen is een belangrijke vaardigheid. Haalt u al het maximale rendement uit uw onderhandelingen? Op donderdag 27 juni is Robert C. Bordone, hoogleraar Rechtsgeleerdheid aan de Harvard Law School en onderhandelgoeroe, te gast bij de Berenschot Academy. Hier zal hij een exclusieve masterclass verzorgen over onderhandelen. Er zijn slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Robert C. Bordone is keynotespreker van de masterclass. Hij verwierf bekendheid, doordat hij de Harvard win-win-methode uit Getting the Yes van Fisher & Ury naar een hoger plan tilde.

Vanuit zijn expertise heeft hij een interessante kijk op hoe je om moet gaan met verschillende belangen en posities in een onderhandelingstraject. In de video hierboven alvast een voorproefje.

Landgoed kleur 3

Tim Masselink (senior consultant bij Berenschot) zal de masterclass inleiden en tevens zorgen voor de vertaling naar de praktijk, waarbij deelnemers hun onderhandelvaardigheden kunnen aanscherpen. Hij is gespecialiseerd in complexe beïnvloedingsvraagstukken en auteur van de bestseller Toponderhandelaars.