Webinar HR Trends 2019: topprioriteit HR-professional van werving naar behoud

Gepubliceerd op 24 mei 2019

In 2020 zullen HR-professionals voor het eerst in vijf jaar niet langer werving van nieuwe medewerkers als topprioriteit hebben, maar juist scholing en behoud van huidige medewerkers. Dit blijkt uit het onderzoeksrapport ‘HR-Trends 2019-2020’ van Berenschot, AFAS Software en uitgeverij Performa. Tijdens een webinar op 4 juni krijgen geïnteresseerden een toelichting op deze en andere uitkomsten van dit onderzoek.

Hoewel 2019 nog wel in het teken staat van het aantrekken van nieuw talent, stagneert deze trend volgend jaar, zo is de verwachting. Het jaarlijks terugkerend HR Trendsonderzoek is in februari-maart 2019 gehouden en bevat de mening van ruim 1.000 respondenten over HR-beleidsthema’s als de taken van HR, arbeidsmarktcommunicatie en employer branding, de invloed van informatisering en robotisering op organisaties en het personeelsbeleid, HR-analytics en zorgen over privacy en databeveiliging.

In het webinar bespreekt Hans van der Spek, manager Kenniscentrum HCM en senior managing consultant bij Berenschot, de belangrijkste uitkomsten van het HR-Trends-onderzoek. Het webinar is live te volgen van 11.30 uur tot 12.00 uur. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Aanmelden kan hier.

Wilt u zich verdiepen in andere HR-thema's? Bekijk dan onze overzichtspagina met 9 HR-webinars van elk 30 minuten.