Ervaar consultancy in het fysieke domein

Gepubliceerd op 4 november 2019

Donderdag 5 december organiseren de Berenschot-adviseurs werkzaam binnen het fysieke domein een inhousemiddag specifiek voor potentiële stagiairs en trainees geïnteresseerd in deze sector. Hierbij krijgt een selecte groep studenten de kans kennis te maken met dit werkveld en met het adviesvak. Aanmelden kan tot 27 november via het online formulier.

Na de sluitingsdatum selecteert Berenschot op basis van de aanmeldingen de deelnemers voor de inhousedag; zij krijgen uiterlijk 28 november bericht. De middag begint met een lunch waarbij studenten kennismaken met consultants van Berenschot en vragen kunnen stellen over het adviseurswerk. Daarna staat een uitdagende case op het programma.

De adviesgroep Fysieke domein binnen Berenschot telt twintig adviseurs die aan uiteenlopende opdrachten werken. Te denken valt aan alliantievorming, stakeholdermanagement, verandertrajecten, evaluaties, procesbegeleiding, beleidsonderzoeken, en visie- en strategieontwikkeling. Opdrachtgevers zijn onder meer de ministeries van EZK en IenW, provincies, gemeenten, netwerkbedrijven en uitvoeringsorganisaties (zoals Rijkswaterstaat, ProRail, Enexis), waterschappen en publiek-private samenwerkingsorganisaties. Zo stelde Berenschot voor diverse regionale organen energiestrategieën op, werd ProRail ondersteund bij hun positionering ten aanzien van de energietransitie en werden gemeenten verder geholpen bij hun ontwikkeling tot Smart City.

_DSC4719 _DSC4682
_DSC4702 _DSC4727

Geïnteresseerd?

Aanmelden kan tot 27 november via dit formulier. Voor vragen kun je contact opnemen met Josse van Sleeuwen (06-15624761; j.vansleeuwen@berenschot.nl) of Vera Mulder (06-29396220; v.mulder@berenschot.nl)