Tags

Berenschot spreekt op Nationaal Warmte Congres

Gepubliceerd op 14 oktober 2019

In de Open Your Mind-sessie Kan innovatie helpen bij bestuurlijke warmtedilemma’s? En andersom? op het Nationaal Warmte Congres bespreekt Bert den Ouden (Berenschot) hoe innovatieve oplossingen en gemeentelijke beleid elkaar kunnen versterken. Samen met Berenschot-collega Bram Brouwer en Teus Baars van Zeeuwind behandelt hij hiervoor twee gemeentelijke voorbeelden van warmte-situaties: Middelburg en Leiden. Eenieder die op 28 november in het Evoluon in Eindhoven een bijdrage wil leveren aan de discussie, is van harte welkom.

De energietransitie vergt rigoureuze maatregelen in de bebouwde omgeving. Hoe deze transitie zal verlopen en wat dit in de praktijk betekent voor de verschillende stakeholders moet komende jaren blijken. Het Nationaal Warmte Congres, georganiseerd door Euroforum, richt zich op de uitwerking van het klimaatakkoord en wat dat betekent voor stakeholders in de warmtesector. Bezoekers kunnen gedurende de dag verschillende lezingen en interactieve sessies bijwonen.

Het Nationaal Warmte Congres vindt plaats op 28 en 29 november; de Open Your Mind-sessie van Berenschot is op 28 november van 11.25 tot 12.05 uur.

Meer informatie over het programma en aanmelden, is te vinden op www.euroforum