Berenschot start nieuwe traineegroep

Gepubliceerd op 4 oktober 2019

De tweede traineegroep van 2019 is van start gegaan bij Berenschot. Zo investeert Berenschot in nieuwe, jonge medewerkers met een frisse blik. De trainees krijgen de kans zich te ontwikkelen tot stevige, zelfstandige adviseurs en gaan direct in opdrachten aan de slag.

Op 1 oktober 2019 is weer een nieuwe lichting trainees gestart bij Berenschot. Naast de extra traineegroep die werd open gesteld in april is nu ook de oktober-lichting begonnen. Zij krijgen een jaar lang diverse trainingen en intensieve begeleiding gericht op hun ontwikkeling tot young professional. Tijdens het traineeship werken de trainees samen met ervaren adviseurs aan diverse adviesopdrachten. Daarnaast voeren zij als groep zelfstandig een adviesopdracht uit voor een externe klant.

Foto 1 oktober traineegroep

V.l..r.: Thijs van den Berg, Esther Peeters, Anne Koot, Marte Oost, Bas Laan, Sherrin Groenendijk, Mirthe de Kok, Roelant Sanders, Lisa Fransen, Julia Koelega, Nick Dokter, Vera Mulder, Davien van der Sloot, Joshua Nevins, Max Coenen, Stephanie Riffo Rodriguez