Vijfde editie Trendonderzoek Salarisprofessionals van start

Gepubliceerd op 23 april 2020

Voor het vijfde jaar op rij organiseert het Nederlands Instituut Register Payroll Accounting (NIRPA) het Trendonderzoek Salarisprofessionals. Voor dit onafhankelijke en grootschalige onderzoek naar de functie van Payroll Professional werkt het NIRPA samen met Berenschot en Performa. Doel is een zo volledig mogelijk beeld te krijgen van de functie van salarisprofessionals. Vanaf nu kunnen salarismedewerkers en -adviseurs deelnemen aan het onderzoek.

Trends en ontwikkelingen

Het Trendonderzoek Salarisprofessionals bevat vragen over allerlei facetten op het gebied van de salarisverwerking. De focus bij de enquête ligt op trends en ontwikkelingen binnen het vakgebied, ontwikkelingen in de functie van Payroll Professional, en kennis en vaardigheden van de Payroll Professional.

Resultaten

Op 3 september 2020 worden de onderzoeksresultaten toegelicht en gepubliceerd tijdens het jaarlijkse NIRPA-congres. De resultaten worden digitaal aan de deelnemers verstuurd en kosteloos aan geïnteresseerden ter beschikking gesteld. Het onderzoek wordt in opdracht van het NIRPA uitgevoerd door Performa en Berenschot. Een digitale versie van het onderzoeksresultaat is op te vragen via info@nirpa.nl o.v.v. Trendonderzoek 2020. U ontvangt de rapportage dan in de week van 3 september.

Meer informatie over het onderzoek is te vinden op de site van het NIRPA.

Meedoen?

Wilt u meedoen aan het onderzoek? U kunt direct online de vragenlijst invullen.