HR-Trendonderzoek editie 2020-2021 geopend

Gepubliceerd op 5 februari 2020

Voor alweer het elfde jaar op rij kunnen HR-professionals deelnemen aan het HR-Trendonderzoek, het grootste en meest toonaangevende onderzoek naar HR-trends, HR-bestedingen en persoonlijke beloning en waardering.

HR

Het HR-Trendonderzoek wordt verspreid onder ruim 15.000 vakgenoten op salaris- en HRM-gebied. Het onderzoek gaat onder meer in op de HR-beleidsthema’s voor dit en aankomend jaar, (nieuwe) wetgeving voor de HR-praktijk, ontwikkelingen op de arbeidsmarkt, digitalisering, beloning en waardering.

Zo bleek uit het onderzoeksrapport van vorig jaar dat de topprioriteit van de HR-professional verschuift van werving naar behoud en dat dataveiligheid en digitalisering lage prioriteit heeft sinds de invoering van de AVG. Deelnemen kan tot uiterlijk vrijdag 4 april.

Tegenprestatie

Deelnemers kunnen op 28 mei gratis de resultaten van het onderzoek downloaden. Bovendien verloten wij onder de deelnemers 5x2 VIP tickets voor een concert naar keuze in AFAS Live (op basis van beschikbaarheid).

De prijzen worden uitgedeeld tijdens HR Live, dat op 8 oktober plaatsvindt in de Fokker Terminal in Den Haag.

Vertrouwelijk

De antwoorden van deelnemers worden anoniem verwerkt, strikt vertrouwelijk behandeld en niet op individueel niveau teruggekoppeld. Het invullen van de vragenlijst neemt ongeveer 20 minuten in beslag. Het HR-Trendonderzoek is zowel gericht op HR-professionals met een dienstverband als op de  zelfstandig gevestigde HR-adviseurs.

Uitkomsten

De resultaten van het HR-Trendonderzoek 2020-2021 worden bekendgemaakt tijdens het HR Trendcongres op donderdag 28 mei in Kasteel Hooge Vuursche en op HR Live 2020. HR Live, het vakevent voor HRM, vindt plaats op 8 oktober 2020 in de Fokker Terminal in Den Haag.
Bent u geïnteresseerd in de uitkomsten van eerdere edities? Kijk op onze website!

HR-collega’s of vakgenoten attenderen op dit onderzoek? Mail hen dan de link naar het onderzoek.


Zie ook