Berenschot Strategy Trends-onderzoek 2020 gestart

Gepubliceerd op 8 januari 2020

Welke strategische thema’s hebben in 2020 de meeste invloed op uw organisatie? In welke technologieën gaat uw organisatie volgend jaar doelgericht investeren? Deze en andere vragen krijgen ondernemers, bestuurders, directeuren en senior managers voorgelegd tijdens het Strategy Trends-onderzoek. Deelname is vanaf nu mogelijk.

Al meer dan tien jaar geeft het Berenschot Strategy Trends onderzoek inzicht in de belangrijkste trends en de strategische keuzes van organisaties in Nederland. Met ruim 500 deelnemers uit verschillende sectoren levert het onderzoek ieder jaar weer verrassende nieuwe inzichten op in de belangrijkste strategische keuzes, zowel voor de eigen sector als voor Nederland als geheel. Alle deelnemers aan het Strategy Trends onderzoek krijgen het onderzoeksrapport digitaal toegestuurd.

Neem deel aan het onderzoek

Bent u ondernemer, bestuurder, directeur of senior manager? Doe dan mee met het onderzoek. Het invullen van de vragenlijst neemt circa 10 minuten in beslag; alle gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Om deel te nemen: ga hier naar de vragenlijst. Eerst meer weten? Neem dan contact op via strategytrends@berenschot.nl.


Deelnemen

Neem deel aan het onderzoek en ontvang via de mail het onderzoeksrapport.

Zie ook