Tags

Jeroen Gemke associé bij Berenschot

Gepubliceerd op 19 november 2020

Sinds 16 november 2020 is drs. Jeroen Gemke verbonden als associé aan Berenschot. Hij gaat zich richten op strategische-, operationele- en professionaliseringsvraagstukken tussen bedrijven, kennisinstellingen en overheden in de mobiliteitssector.

In de afgelopen 30 jaar heeft Jeroen op internationaal niveau leidinggevende rollen vervult in zowel operationele lijn- als strategische staffuncties bij onder andere Accenture, KLM, Luchtverkeersleiding Nederland en NS. Daarmee heeft Jeroen brede ervaring in de mobiliteitssector, bij zowel beursgenoteerde ondernemingen,(semi) overheidsinstellingen als in consultancy. Bij Berenschot gaat hij zich richten op mobiliteit en openbaar vervoer in het algemeen en op de spoor- en luchtvaartsector in het bijzonder.

“Met de komst van Jeroen wordt de groeiende adviespraktijk van Berenschot in de mobiliteitssector verder versterkt. We zijn ontzettend blij dat we gebruik kunnen maken van zijn kennis en ervaring”, aldus Bram Brouwer, managing director bij Berenschot.