College Tour Zelfleiderschap #1 | Alexander Rinnooy Kan (GEANNULEERD)


Datum
Plaats in agenda
Tijd
16:00 tot
Locatie
Berenschot Utrecht
Aanmelden

U kunt zich hier aanmelden.

Omschrijving

Dit evenement is geannuleerd in verband met het coronavirus. Indien u zich reeds voor dit evenement heeft aangemeld neemt de organisator contact met u op.

-

In deze snel veranderende tijd wordt van ons allemaal steeds meer verwacht dat we zelf het heft in handen nemen, als het gaat over de manier waarop we werken, leren en zorgen. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan.

‘De wereld begrijpen is één ding, de wereld beïnvloeden een tweede en wel zo interessant,’ zegt Alexander Rinnooy Kan. Ben je benieuwd hoe hij dit doet, meld je dan aan en ga, samen met onze zelfleiderschap-expert Leo van der Pol, met hem in gesprek.

Wij nodigen u graag uit om hierbij aanwezig te zijn. Aanmelden kan via het aanmeldformulier.

Kosten

Het bijwonen van dit evenement is gratis

Meer informatie

Programma

15:30 – 16:00: zaal open, inloop met koffie
16:00 – 18:00: interview met Alexander Rinnooy Kan door Leo van der Pol, waarbij er ruimte is voor vragen vanuit het publiek

Alexander Rinnooy Kan

Bijzonderheden

Benieuwd naar de andere edities van de College Tour over Zelfleiderschap? Na het evenement op 7 april volgen er nog twee sessies, waarbij we met een inspirerende gast in gesprek gaan over Zelfleiderschap.

Het kantoor van Berenschot beschikt over een eigen parkeergelegenheid en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Zie route.


College Tour Zelfleiderschap