Tags

Energieopslag & -distributie 2017


Datum
Plaats in agenda
Tijd
12:30 tot
Locatie
Mereveld, Mereveldseweg 9, 3585 LH Utrecht
Doelgroep

Professioneel geïnteresseerden in energietransitie en innovatie, specifiek op het gebied van systeemintegratie, energieopslag & distributie

Aanmelden

Hier vindt u meer informatie over het evenement, programma en aanmelding

Omschrijving

Donderdag 2 februari vindt Energieopslag & -distributie 2017 plaats, het jaarlijkse event voor de energie- en industriesector. Circa 120 directeuren en senior executives uit de sector ontmoeten elkaar hier om zich te laten inspireren door topsprekers en hun netwerk verder te versterken. Bert den Ouden, managing director Energie bij Berenschot, is een van de sprekers.

Kosten

De kosten voor deelname aan dit event bedragen € 549 (ex btw). Inbegrepen zijn lunch, consumpties, parkeren en documentatie.

Meer informatie

Onder de noemer duurzame en stabiele netwerken gaat Den Ouden in op de betekenis van opslag en vraagsturing om meer flexibiliteit te creëren zodat de netten niet overbelast worden. Energieopslag is een must voor het opvangen van pieken en dalen van zowel verbruik als energieopwekking. Den Ouden stelt onder meer de volgende vragen aan de orde. Wanneer is sprake van een gezonde businesscase voor deze investering? En wanneer is opslag echt nodig? Ook distributie is onderhevig aan veranderingen, hoe kun je meer duurzame energie introduceren en tegelijkertijd het net stabiel houden?