Future of HR - Inspiratie- & netwerkbijeenkomst voor uitvoeringsorganisaties/zbo’s


Datum
Plaats in agenda
Tijd
15:30 tot
Locatie
Kantoor Berenschot, Europalaan 40 te Utrecht.
Doelgroep

HR-directeuren en HR-managers van uitvoeringsorganisaties/zbo’s

Aanmelden

U kunt zich hier aanmelden.

Omschrijving

Hoe ziet de toekomst eruit voor HR-afdelingen van zbo’s en uitvoeringsdiensten van het Rijk? Met welke specifieke uitdagingen worden deze organisaties geconfronteerd? En wat kan agile HR hierin betekenen? Deze en andere vragen komen aan bod tijdens de bijeenkomst Future of HR op donderdag 21 november. U bent van harte uitgenodigd!

Gezien alle drukke agenda’s, betreft dit een ‘op-weg-naar-huis event’. Met andere woorden, in plaats van in de file staan twee uurtjes – van 16.00 tot 18.00 uur in Utrecht – inspiratie opdoen en onderling gedachten en ervaringen uitwisselen. Na de afsluitende borrel (en de file!) rijdt u weer naar huis met de nodige stof tot nadenken.

Op het programma staan de ontwikkelingen rond Future of HR en agile HR. Met elkaar verkennen we in hoeverre dit van toepassing is op uitvoeringsorganisaties/zbo’s. Daarnaast vertellen twee HR-collega’s, onder wie Janet de Vries, HR-directeur bij de Nationale Politie, over hun uitdagingen in het kader van Future of HR.

Meer informatie

Programma

15.30-16.00 uur: Inloop

16.00-18.00 uur: Inhoudelijk programma

18.00-19.00 uur: Borrel

Het kantoor van Berenschot beschikt over een eigen parkeergelegenheid en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Zie route.