Future of Work: ontwikkeling van mensen


Datum
Plaats in agenda
Tijd
16:00 tot
Locatie
Kantoor Berenschot, Europalaan 40 te Utrecht.
Doelgroep

HR-professionals

Aanmelden

U kunt zich hier aanmelden.

Omschrijving

De toekomst van het werk biedt flinke uitdagingen. Wij zien dagelijks hoe belangrijk het is voor organisaties om zich hierop voor te bereiden. Daarom organiseren wij een drietal op-weg-naar-huis events: in plaats van in de file staan, twee interessante uurtjes kennis delen met elkaar.

Het derde event in de Future of Work serie richt zich op de ontwikkeling van mensen. Investeren in mensen is cruciaal voor uw toekomstbestendige organisatie. Heldere carrièrepaden, een aantrekkelijk aanbod aan opleidingen en goede on-the-job begeleiding hebben een positieve impact op de drive en commitment van uw medewerkers. Al deze elementen vormen een essentieel onderdeel van een onderscheidende employee experience. Hiermee ademt uw personeelsbeleid mee met de wendbaarheid van uw organisatie. Wij duiken in deze sessie de diepte in en inspireren u met best practice casuïstiek uit de praktijk.

Wij nodigen u graag uit om hierbij aanwezig te zijn. Aanmelden kan via het aanmeldformulier.

Kosten

Deelname aan deze bijeenkomst is gratis.

Meer informatie

Benieuwd naar de andere bijeenkomsten in de Future of Work serie? Het eerste event op 13 november 2019 staat in het teken van de toekomst van de arbeidsmarkt. Op 28 januari 2020 vindt het tweede event plaats, waarbij de focus ligt op de transformatie van organisaties.

Het kantoor van Berenschot beschikt over een eigen parkeergelegenheid en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Zie route.