Future of Work: ontwikkeling van mensen (GEANNULEERD)


Datum
Plaats in agenda
Tijd
16:00 tot
Locatie
Kantoor Berenschot, Europalaan 40 te Utrecht.
Doelgroep

HR-professionals

Aanmelden

U kunt zich hier aanmelden.

Omschrijving

Dit evenement is geannuleerd in verband met het coronavirus. Indien u zich reeds voor dit evenement heeft aangemeld neemt de organisator contact met u op.

-

De toekomst van het werk biedt flinke uitdagingen. Wij zien dagelijks hoe belangrijk het is voor organisaties om zich hierop voor te bereiden. Daarom organiseren wij een reeks op-weg-naar-huis events: in plaats van in de file staan, twee interessante uurtjes kennis delen met elkaar.

Organisaties zijn continu op zoek naar nieuwe mogelijkheden om zich beter te equiperen op de steeds sneller veranderende wereld. Dit event in onze Future of Work serie richt zich op de ontwikkeling van mensen. Investeren in mensen is cruciaal voor de wendbaarheid van uw organisatie. Heldere carrièrepaden, een aantrekkelijk aanbod aan opleidingen en goede on-the-job begeleiding hebben een positieve impact op de drive en commitment van uw medewerkers. Deze elementen vormen een essentieel onderdeel van een onderscheidende employee experience. Hiermee ademt uw personeelsbeleid mee met de wendbaarheid van uw organisatie.

Wij duiken in deze sessie de diepte in en inspireren u met best practises; wat zijn de benodigde competenties om agile te werken en hoe coach je agile medewerkers in hun ontwikkeling? We doen dit samen met onze gastspreker Menno Alberda, business consultant bij Coöperatie VGZ, die relevante inzichten uit zijn dagelijkse praktijk met ons deelt.

Wij nodigen u graag uit om hierbij aanwezig te zijn. Aanmelden kan via het aanmeldformulier.

Kosten

Deelname aan deze bijeenkomst is gratis.

Meer informatie

Het kantoor van Berenschot beschikt over een eigen parkeergelegenheid en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Zie route.