Future of Work: transformatie van organisaties


Datum
Plaats in agenda
Tijd
15:30 tot
Locatie
Kantoor Berenschot, Europalaan 40 te Utrecht.
Doelgroep

Bestuur en directie

Omschrijving

De toekomst van het werk biedt flinke uitdagingen. Wij zien dagelijks hoe belangrijk het is voor organisaties om zich hierop voor te bereiden. Daarom organiseren wij een drietal op-weg-naar-huis events: in plaats van in de file staan, twee interessante uurtjes kennis delen met elkaar.

Het tweede event in de Future of Work serie richt zich op de transformatie van organisaties. In de huidige economische dynamiek is verandering de enige constante factor. De mate van wendbaarheid van organisaties ('organizational agility') kan het succes of de ondergang betekenen, vanwege een sterke invloed op de prestaties en zelfs de levensduur van organisaties. Essentieel is dus om te zorgen voor een wendbare en lerende organisatie, die vlot inspeelt op veranderingen? Hoe hiermee om te gaan, bespreken we graag samen met u tijdens het op-weg-naar-huis-event op 28 januari van 15.30 tot 19.00 uur.

Wij nodigen u graag uit om hierbij aanwezig te zijn.

Kosten

Deelname aan deze bijeenkomst is gratis.

Meer informatie

Benieuwd naar de andere bijeenkomsten in de Future of Work serie? Het eerste event op 13 november stond in het teken van de toekomst van de arbeidsmarkt. Op 26 maart vindt het derde event plaats waarbij de focus ligt op de ontwikkeling van mensen.

Het kantoor van Berenschot beschikt over een eigen parkeergelegenheid en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Zie route.