Haagsch College - De grote politieke eindejaarsshow - 2019!


Datum
Plaats in agenda
Tijd
19:30 tot
Locatie
Tivoli Vredenburg
Aanmelden

Aanmelden is mogelijk via de website van Haagsch College.

Omschrijving

Klimaatprotesten, drie verkiezingen en het onvermijdelijke gedoe rond het kabinet. 2019 blijkt een een jaar vol politieke hoogte- en dieptepunten. In de Grote Politieke Eindejaarsshow kijken Vincent Rietbergen, Joost Vullings en Xander van der Wulp terug op het bewogen politieke jaar. Met humor, een quiz en boordevol filmpjes nemen ze politiek 2019 onder de loep.

Al in de eerste maand werd het regeerakkoord opengebroken. Door het kinderpardon en ‘klimaatdrammers’ knetterde het in de coalitie. Een verrassende uitslag van de Provinciale Statenverkiezingen volgde. En dit had ook grote gevolgen voor het kabinet. De drie heren nemen je mee langs de grote politieke gebeurtenissen van het afgelopen jaar en vertellen wat ons nog te wachten staat. En na het succes van vorig jaar waarin Tunahan Kuzu de heren ongenadig op de hak nam, is er nu weer een politieke gast. Kortom, een afwisselende avond met humor en diepgang die je met andere ogen laat kijken naar politiek 2019.

Meer informatie

Samenwerking Berenschot en Haagsch College

Berenschot werkt samen met Haagsch College om het politieke en maatschappelijke debat over de grote ontwikkelingen in en om het openbaar bestuur te stimuleren. Het Haagsch College verzorgt verdiepende colleges over actuele thema’s en richt zich op young professionals en geïnteresseerden in overheid en bedrijfsleven.