Haagsch College: De Grote Politieke Eindejaarsshow, dit was 2018!


Datum
Plaats in agenda
Tijd
20:15 tot
Locatie
Koninklijke Schouwburg, Den Haag
Aanmelden

U kunt zich aanmelden via de website van het Haagsch College. Let op: inloop vanaf 19:30.

Omschrijving

De bekende politieke vloggers Xander van der Wulp, Vincent Rietbergen en Joost Vullings kijken terug op het afgelopen jaar. Wie waren de winnaars en wie de verliezers op het Binnenhof in 2018?

Het kabinet kwam moeilijk uit de startblokken met gedoe over het referendum, dividendbelasting en de sleepwet. En minister Zijlstra bleek toch niet met Poetin een datcha te hebben gezetten en moest vertrekken. Welke gevolgen had dit voor de rest van 2018? En waar boekte het kabinet wel succes mee?

Met humor, een quiz en boordevol filmpjes nemen de drie vloggers je door het jaar heen. Hoe verliep 2018 voor Pechtold, Buma en Rutte? Groeide Jesse Klaver uit tot dé oppositieleider? En wat deed alle aandacht met DENK en Thierry Baudet? In deze vrolijke eindejaarsshow komen alle grote politieke gebeurtenissen aan bod.

Samenwerking Berenschot en Haagsch College

Berenschot werkt samen met Haagsch College om het politieke en maatschappelijke debat over de grote ontwikkelingen in en om het openbaar bestuur te stimuleren. Het Haagsch College verzorgt verdiepende colleges over actuele thema’s en richt zich op young professionals en geïnteresseerden in overheid en bedrijfsleven.

Kosten

€15,00