Haagsch College - Nieuwspoort Live - De Grote Politieke Show


Datum
Plaats in agenda
Tijd
20:00 tot
Locatie
Perscentrum Nieuwspoort, Den Haag
Aanmelden

U kunt zich aanmelden via de website van het Haagsch College. Let op: inloop vanaf 19:30.

Omschrijving

Het zomerreces staat voor de deur. Tijd om de eerste balans op te maken van het nieuwe kabinet. In Nieuwspoort LIVE: De Grote Politieke Show bespreken Vincent Rietbergen, Joost Vullings en Xander van der Wulp de stand van zaken op het Binnenhof.

Wat wist wie nou precies wanneer over welke stukken rondom het afschaffen van de dividendbelasting? Komt er op de valreep toch nog een referendum over donorregistratie? En leidt het historische gasbesluit straks tot een financiële kater? Met humor en veel filmpjes kijken de drie bekende politieke vloggers terug de belangrijkste momenten van het eerste half jaar. Welke politicus is echt toe aan vakantie en wie kan echt niet wachten op het nieuwe politieke seizoen?

Samenwerking Berenschot en Haagsch College

Berenschot werkt samen met Haagsch College om het politieke en maatschappelijke debat over de grote ontwikkelingen in en om het openbaar bestuur te stimuleren. Het Haagsch College verzorgt verdiepende colleges over actuele thema’s en richt zich op young professionals en geïnteresseerden in overheid en bedrijfsleven.

Kosten

€12,50

Meer informatie

Vincent Rietbergen, presentator Haagsch College en NOS Formatievlogger

Joost Vullings, politiek commentator EenVandaag, bekend van de Formatievlog en Jinek.

Xander van der Wulp, politiek verslaggever NOS, bekend van de Formatievlog en Pauw.