Haagsch College: Het Verkiezingsdebat College


Datum
Plaats in agenda
Tijd
19:00 tot
Locatie
Perscentrum Nieuwspoort, Den Haag
Aanmelden

U kunt zich aanmelden via de website van het Haagsch College. Let op: inloop vanaf 18:30.

Omschrijving

De avond voor de gemeenteraadsverkiezingen gaan de landelijke partijleiders met elkaar de strijd aan in het enige televisiedebat. Wie kan de eigen partij aan een goede uitslag helpen? En welke politieke leider maakt een pijnlijke uitglijder?

In Nieuwspoort wordt op grote schermen het debat gevolgd en blikken debatcoach Lars Duursma en politiek verslaggever (BNR) Jeroen Stans onder leiding van Thomas van Zijl kort vooruit en duiden het debat na afloop .

Vooraf geeft Duursma een mini-college over debattechnieken en neemt hij de debattechnieken van de lijsttrekkers onder de loep. Tijdens dit college kan het bord op schoot want dan kunt u kiezen kipstate of een vegetarische schotel.

Samenwerking Berenschot en Haagsch College

Berenschot werkt samen met Haagsch College om het politieke en maatschappelijke debat over de grote ontwikkelingen in en om het openbaar bestuur te stimuleren. Het Haagsch College verzorgt verdiepende colleges over actuele thema’s en richt zich op young professionals en geïnteresseerden in overheid en bedrijfsleven.

Kosten

€ 25,00 (inclusief drankje & diner)

Meer informatie

Inloop 18:30