HR Live 2017: kennisoverdracht thought leaders


Datum
Plaats in agenda
Locatie
FokkerTerminal, Binckhorstlaan 249, 2516 BB Den Haag
Aanmelden

U kunt zich hier aanmelden.

Kosten

Werkt u als (hr-)directeur, -manager of -adviseur in een organisatie met aantoonbaar meer dan 100 werknemers, dan is de toegang gratis. Bent u werkzaam in een organisatie met minder dan 100 werknemers, dan is de toegang betaald. Hoe vroeger u zich inschrijft, des te voordeliger:

  • Tot 2 juli bedraagt de toegangsprijs 79 euro
  • Van 2 juli tot 18 september bedraagt de toegangsprijs 99 euro
  • Van 18 september tot 10 oktober bedraagt de toegangsprijs 129 euro.
Meer informatie

Berenschot is premiumpartner van dit kennisintensieve event voor HR-professionals, waar jaarlijks zo’n 1.000 HR-managers uit voornamelijk 100+-organisaties op afkomen. Dit jaar is een aantal innovaties doorgevoerd, waaronder verlenging van de workshoptijden van 25 naar 40 minuten, voor meer diepgang. Ook worden workshops geclusterd in themazalen en is er strenger toezicht op de inhoud van de workshops om reclame te weren. Tegelijk met HR Live vindt tevens HR Lab plaats, een internationale tech- & innovatieconferentie met (inter)nationale keynote speakers over talent management en smart data & HR analytics, speciaal voor HR-directeuren.

Tijdens HR Live bespreken onderzoekers traditiegetrouw de uitkomsten van het jaarlijkse HR Trendonderzoek. Dit onderzoek wordt uitgevoerd door het Kenniscentrum HCM van Berenschot in samenwerking met ADP en Performa. Inhoud en sprekers van de workshops worden bekendgemaakt via deze site en op www.hrlive.nl.

Eén dag HR Live en u bent weer helemaal bij!