HR Live 2017: kennisoverdracht thought leaders


Datum
Plaats in agenda
Locatie
FokkerTerminal, Binckhorstlaan 249, 2516 BB Den Haag
Aanmelden

U kunt zich hier aanmelden.

Kosten

Werkt u als (hr-)directeur, -manager of -adviseur in een organisatie met aantoonbaar meer dan 100 werknemers, dan is de toegang gratis. Bent u werkzaam in een organisatie met minder dan 100 werknemers, dan is de toegang betaald. Hoe vroeger u zich inschrijft, des te voordeliger:

  • Van 2 juli tot 18 september bedraagt de toegangsprijs 99 euro
  • Van 18 september tot 10 oktober bedraagt de toegangsprijs 129 euro.
Meer informatie

HR Live 2017: kennisintensief event voor de HR-professional - Berenschot.nl

Tijdens HR Live kunnen HR-managers, HR-directeuren en HR-professionals kennisnemen van de laatste inzichten rond de HR-thema’s van morgen. Dinsdag 12 oktober 2017 geven adviseurs van gerenommeerde organisaties meer dan 100 workshops en congrespresentaties in de Fokker Terminal in Den Haag.

Jaarlijks komen zo’n 1.000 HR-managers uit voornamelijk 100+-organisaties op af op dit event. Berenschot verzorgt als partner een drietal workshops. Daarnaast bespreken onderzoekers traditiegetrouw de uitkomsten van het jaarlijkse HR Trendonderzoek, een initiatief van het Kenniscentrum HCM van Berenschot in samenwerking met ADP en Performa.

Een overzicht van de workshops en presentaties van Berenschot:

HR Trends: waar moet je morgen actie op ondernemen

Uitkomsten van het HR Trendonderzoek

Het HR Trendonderzoek is het grootste onderzoek naar de HR-functie, de HR-afdeling en de HR-dienstverlener onder interne en externe HR- en salarisprofessionals in Nederland. Tijdens deze presentatie krijgt u inzicht in de meest spraakmakende uitkomsten van deze jaarlijkse HR-enquête. En ontdekt u welke HR-beleidsthema’s de HR-agenda voor 2017 en 2018 zullen bepalen. Verder besteden de sprekers aandacht aan de beloning en waardering van HR-professionals, inclusief de verschillen tussen profit en non-profit.

Hella Sylva_klein Hans van der Spek_klein

Spreker(s): Hella Sylva en Hans van der Spek

Aan de slag met waarderend leiderschap

Haal het beste uit uw medewerkers

Maakt werk mensen gelukkig? In welke omgeving laten medewerkers het beste van zichzelf zien? In deze workshop verkent u eerst hoe het met uw werkgeluk staat. Vervolgens krijgt u inzicht in de verschillende factoren die mensen optimaal laten presteren op het werk. Ook de rol van leidinggevenden komt aan bod: wat kunnen zij doen om het werkgeluk van medewerkers te bevorderen? Als laatste ontvangt u een aantal gouden tips die u kunnen helpen om waarderend leiderschap in uw organisatie op de kaart te zetten.

Arnold Adolfse-klein Anne Dijkman_klein

Spreker(s): Arnold Adolfse en Anne Dijkman

Performance management nieuwe stijl

Van prestatiedoelen naar intrinsieke motivatie

Traditionele uitingen van performance management zoals de klassieke gesprekkencyclus en het subjectieve beoordelingsgesprek met de manager volstaan niet meer. Tegenwoordig zijn organisatie en medewerker gelijke actoren. De focus verschuift daarbij van prestatiedoelen naar intrinsieke motivatie en gewenst gedrag, als katalysator voor het leveren van prestaties - dat wel natuurlijk. Op basis van inzichten uit de wetenschap en de praktijk ontdekt u hoe u deze transitie kunt faciliteren in uw organisatie, zodanig dat medewerkers daar ook energie van krijgen.

Leonie Mutsaers_klein Roxane Vercauteren-klein

Sprekers: Leonie Mutsaers en Roxane Vercauteren

Hoe haal je het beste uit je mensen?

Talentmanagement in de praktijk

Gemotiveerde mensen zijn productiever, laten meer betrokkenheid zien en dragen positief bij aan het resultaat van een organisatie. Maar waarom is de ene medewerker gemotiveerder dan de ander? En hoe beïnvloed je dat? Dat verschil wordt bepaald door de HR-strategie bewust te richten op de aanwezige talenten, het ontwikkelen en inzetten daarvan. Het vinden van de juiste match tussen ‘vraag en aanbod’ is de essentie van talentmanagement.

Deze workshop gaat over de toepassing  van Talentmanagement in uw organisatie in bijvoorbeeld performance management, succionplanning of werving & ontwikkeling. U ontdekt door middel van de Talentscan op een interactieve manier hoe u Talentmanagement kunt inzetten en welke acties daarvoor nodig zijn.

Ellen Verboom_klein MaSch

Sprekers: Ellen Verboom en Maud Schaapveld

Verder vindt tijdens HR Live het HR Lab plaats, een besloten internationale tech- & innovatieconferentie met (inter)nationale keynote speakers over talentmanagement en smart data & HR analytics, speciaal voor HR-directeuren.

Nu alvast een vraag of onderwerp voor de workshops van Berenschot aandragen? Dat kan vooraf via dit formulier of via Twitter. Of geef u op voor een persoonlijk speed-advies met koffie bij ons meetingpoint!