HR Live


Datum
Plaats in agenda
Tijd
10:00 tot
Locatie
Fokker Terminal - Binckhorstlaan 249, 2516 BB Den Haag
Doelgroep

HR Live is bedoeld voor directeuren, HR-directeuren, HR-managers en HR-adviseurs van grote en middelgrote organisaties.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via de website van HR Live.

Omschrijving

HR Live is het leukste en meest kennisintensieve HR-event van het jaar. Bij HR Live draait alles om de vakinhoud. Centraal op HR Live staat de kennisoverdracht van thought leaders, het verbinden en het onderling netwerken. Op 11 oktober heeft u de keuze uit zo’n 50 workshops. En mocht u even geen zin hebben in het volgen van een workshop, dan kunt u op het gezellige HR Live terras collega’s ontmoeten en uw HR-netwerk uitbreiden onder het genot van een heerlijk kopje koffie.

Thema duurzaamheid en innovatie
Maatschappelijke en technische ontwikkelingen volgen elkaar in een razend tempo op. Willen organisaties overleven, dan moeten ze continu innoveren met werknemers die langer moeten doorwerken. Grote uitdagingen voor HR dus. Daar kunt u best wel wat hulp bij gebruiken. HR Live wijst u daarin de weg. Eén dag HR Live en u bent weer helemaal bij.

Berenschot is al vele jaren hoofdsponsor van dit evenement.

Kosten

Toegang is gratis voor HR-managers en -directeuren uit organisaties met meer dan 100 werknemers. Bent u werkzaam in een organisatie met minder dan 100 werknemers, dan is de toegang betaald. De kosten bedragen 150 euro inclusief btw.