HR Live


Datum
Plaats in agenda
Tijd
09:15 tot
Locatie
Fokker Terminal Den Haag
Aanmelden
Omschrijving

Beste HR-professional, 

Vanaf nu kun je je samen met jouw collega’s weer aanmelden voor HR Live, hét HR-evenement van het jaar. HR Live vindt plaats op donderdag 21 januari 2021 in de Fokker Terminal in Den Haag.

Wat kun je verwachten?

  • HR Live Expo - een beursvloer waar je ruim 35 HR-dienstverleners, adviseurs en consultants kunt ontmoeten
  • Keuze uit ruim 40 verschillende workshops, ook online aangeboden
  • Gezellige cateringterrassen waar je HR-collega’s kunt ontmoeten

En dat natuurlijk allemaal volledig Corona-proof, bekijk hier onze maatregelen.

Bekijk de sfeerimpressie video


Ochtend of middagpakket
Om de drukte te spreiden tijdens HR Live, kies je uit het ochtend- of middagprogramma. Liever de hele dag toegang tot HR Live? Bestel hier je dagtickets vanaf € 25. Let op; in tegenstelling tot voorgaande edities is het aantal plekken beperkt. Schrijf je dus snel in!

HR Live Basis - Ochtend
Je hebt toegang tot HR Live van 09.15 tot 12.45 uur. Je volgt maximaal 3 workshops live en 3 workshops online

Inschrijven vanaf € 15*


HR Live Basis - Middag
Je hebt toegang tot HR Live van 13.00 tot 16.30 uur. Je volgt maximaal 3 workshops live en 3 workshops online

Inschrijven vanaf € 10*

TrendPodium HR
TrendPodium HR is het hoofdprogramma van HR Live, voorheen MainStage HR. Vier keynote sprekers praten je in masterclasses van 40 minuten helemaal bij over het thema Focus on human capital. Bekijk het volledige programma hier.

Toegang tot TrendPodium HR geeft ook toegang tot de beursvloer en workshops van HR Live. Je hebt de tijd om tussen de masterclasses door ook workshops van het reguliere programma te volgen. Tickets voor TrendPodium HR kosten € 175*, deze prijs is geldig tot en met 31 oktober 2020, daarna gelden de reguliere prijzen.

TrendPodium HR vanaf € 175*

HR Live Online
Kom je liever niet naar een fysieke bijeenkomst? Bestel dan een ticket voor HR Live Online en stel jouw online programma samen uit ruim 40 workshops. Je kunt maximaal 9 workshops selecteren. Bekijk de workshops vanaf 21 januari op een moment dat het jou uitkomt!

HR Live Online vanaf €95


Hartelijke groet, 

Team HR Live

* De bovengenoemde prijzen voor HR Live Basis en HR Live Compleet zijn alleen geldig voor HR-professionals werkzaam in organisaties vanaf 50 werknemers. Voor overige geïnteresseerden geldt een toeslag van € 75 op de hier genoemde prijs.