HR Symposium The Next HR (R) Evolution


Datum
Plaats in agenda
Tijd
13:30 tot
Locatie
Hogeschool Windesheim Flevoland, Hospitaaldreef 5 te Almere
Doelgroep

HR-professionals, VBA-leden, NVP-leden, alumni en HRM studenten van Hogeschool Windesheim  en overige geïnteresseerde zijn van harte uitgenodigd zich aan te melden voor dit inspirerende HR symposium!

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via NVP, VBA of Windesheim

Omschrijving

Op donderdag 22 juni zal het HR Symposium The Next HR (R) Evolution plaatsvinden. Een unieke samenwerking tussen de Themakring HR van de Vereniging Bedrijfskring Almere (VBA), Hogeschool Windesheim Flevoland en de Nederlandse Vereniging voor Personeelsmanagement & Organisatieontwikkeling (NVP). Het kan in Almere!

Kosten

Deelname aan dit symposium is gratis voor NVP-leden, VBA-leden en alumni/HRM studenten van Hogeschool Windesheim Flevoland.
Niet-leden betalen bij inschrijving € 50,00.

Meer informatie

Het programma voor het Symposium The Next HR (R) Evolution zal met diverse thema workshops de doelgroep HR professionals, directie, management en HRM studenten in korte tijd van veel informatie voorzien over de toekomst van HR en het HR vak.

Om alvast een tipje van de programma-sluier op te lichten kunnen wij met trots melden dat Hans van der Spek (bekend van o.a. Berenschot en auteur voor HR praktijk) ,in het HR vakgebied voor de meeste geen onbekende, op het HR Symposium onze hoofdspreker zal zijn! Daarnaast zal zijn collega Steven Marshall een workshop HR Analytics verzorgen.