HRM Symposium 2018: Big data en HR-analytics


Datum
Plaats in agenda
Tijd
14:00 tot
Locatie
Het symposium vindt plaats op de hoofdlocatie van De Haagse Hogeschool (Johanna Westerdijkplein 75, 2521 EN Den Haag).
Doelgroep

Studenten, docenten en relaties vanuit de praktijk

Aanmelden

Meld je aan voor het HRM symposium van 2018 door het online aanmeldformulier in te vullen. Vergeet niet aan te geven welke workshop je wilt bijwonen. Inschrijven is mogelijk tot en met 20 maart 2018.

Omschrijving

Data worden steeds meer een belangrijk onderdeel van de HR-functie wanneer zij in de vorm van HR-analytics verwerkt worden tot relevante inzichten. HR-analytics blijkt een van de meest besproken onderwerpen in het werkveld op dit moment. De verwachting is dat data-gedreven HR, met HR-analytics, zeer waardevol kan zijn voor een organisatie. Maar hoe ver zijn organisaties op dit gebied? En welke rol speelt Big Data hierin? Uit recent onderzoek van Berenschot in samenwerking met de opleiding HRM, komt naar voren dat veel organisaties aan de randvoorwaarden voor het toepassen van HR-analytics voldoen, maar dat zij aarzelen om deze HR-competentie verder te ontwikkelen.


Kom ideeën en inspiratie opdoen bij de lezingen en workshops, verzorgd door de meest prominente experts van Nederland op het gebied van big data en HR-analytics. Alle deelnemers ontvangen na afloop van het symposium het onderzoeksrapport van de opleiding HRM en Berenschot.
Meer informatie

Er worden twee workshops aangeboden door consultants van Berenschot. De workshop 'De basics van HR-analytics' wordt verzorgd door Hans van der Spek en de workshop 'Advanced HR-analytics' zal gegeven worden door Bram Eigenhuis en Arie-Jan Baan.