Inhouseday STAR


Datum
Plaats in agenda
Tijd
10:30 tot
Locatie
Berenschot. Europalaan 40, Utrecht
Doelgroep

Master studenten Organisational Change & Consulting, Strategic Management en Human Resource Management van de Erasmus Universiteit. De Inhousedag is in het Engels.

Aanmelden

Aanmelding is alleen mogelijk via STAR.

Omschrijving

Vorig jaar gaf Berenschot een inhousedag voor STAR- leden (de studievereniging van de Rotterdam School of Management, Erasmus University). Dit is zo goed bevallen dat we op 8 mei a.s. wederom een inhousedag organiseren.

Meer informatie

STAR beschrijft de vorige editie als volgt: “Het was een interessante afwisseling van presentaties en cases. Ook leuk dat er veel mensen vanuit de organisatie bij betrokken waren, zodat je een goed beeld krijgt van Berenschot en de mensen die er werken. De borrel was ook goed verzorgd; een prima manier om informeel met de werknemers te praten en vragen te stellen. Zeker voor herhaling vatbaar!

Ook dit jaar nodigen we STAR-leden van harte uit een dag bij Berenschot te komen kijken. Net als vorig jaar dagen we de studenten uit om de kennis die zij opdoen bij de lezing toe te passen tijdens een praktijkgerichte workshop die ingaat op actuele HR Trends en Organisational Design. We sluiten de dag af met een borrel!

De dag wordt georganiseerd in samenwerking met de Human Resource Management Board van STAR en is bedoeld voor masterstudenten Organisational Change & Consulting, Strategic Management en Human Resource Management. Aanmelding is alleen mogelijk via STAR.

We kijken uit naar 8 mei, graag tot dan!

Bijzonderheden

Programma

10:30 Welcome
10:45 Introduction
11:00 Masterclass HR Trends
11:45 Masterclass Organisational Design
12:30 Lunch
13:15 Recap Masterclasses
13:30 Presentation case
13:45 Case workshop
15:00 Presentation per group
16:00 Wrap-up and drink