Kennissessie blockchain


Datum
Plaats in agenda
Tijd
15:00 tot
Locatie
Berenschot, Europalaan 40, Utrecht
Aanmelden

U kunt zich hier aanmelden voor de kennissessie.

Omschrijving

Berenschot en Verdonck, Klooster & Associates (VKA) organiseren samen een kennissessie over het thema blockchain.

Meer informatie

Blockchain-technologie wordt vaak neergezet als de toekomst van de ICT en is een trending topic. Steeds meer organisaties in zowel de publieke als de private sector onderzoeken de mogelijkheden die deze technologie hun biedt. Sommige starten pilots of proeven, andere lezen zich in en vragen zich af hoe blockchain hen kan helpen hun processen te vernieuwen.

Eén ding is zeker: blockchain is disruptief en kan grote gevolgen hebben voor de inrichting van uw organisatie, processen en informatievoorziening. Maar wat is blockchain nu precies en wat kunt u ermee? Door middel van de kennissessie willen wij die vragen beantwoorden en onze ervaringen met u delen.

De interactieve sessie is bedoeld voor bestuurders, managers, architecten en/of beleidsmedewerkers. Een aantal sprekers gaat in op de technologie achter blockchain en de toepassingsgebieden ervan aan de hand van een concrete casus. Verder bespreken we elkaars bevindingen en ervaringen. De kennissessie eindigt met een korte borrel om elkaar beter te leren kennen.


logo_VKA_2

Zie ook