Tags

Masterclass - Commerciële blockchaintoepassingen


Datum
Plaats in agenda
Tijd
15:30 tot
Locatie
Stadionstraat 23, 4815 NC Breda
Aanmelden

Aanmelden kan via de website van SMA. Voor het aanmelden of eventuele vragen kunt u ook contact opnemen met Nanning de Jong.

Omschrijving

Donderdag 25 oktober zal het SMA Sales Event Zuid plaatsvinden. Op dit evenement zal Nanning de Jong een Masterclass geven over commerciële blockchaintoepassingen.

Blockchain zit in een hype. Bent u benieuwd wat u er nu mee kunt doen, behalve handelen in cryptocurrencies? En waarom naast start-ups ook gevestigde organisaties er mee zijn gaan werken?

Naast de financiële sector zijn de afgelopen jaren overheden en bedrijven in veel sectoren, zoals de zorg, logistiek of agrifood met blockchain aan de slag gegaan. Veel bedrijven zijn zich gaan verdiepen in de technologie en hebben experimenten gedaan. Er wordt niet alleen over gepraat: in het afgelopen jaar zijn ook de eerste toepassingen geïmplementeerd bij klanten. Zij richten zich bijvoorbeeld op het verminderen van handelsbarrières en het borgen van kwaliteit en traceerbaarheid in de keten.

  • Hoe ziet de blockchainmarkt er in Nederland uit? Welke partijen zijn erin actief?
  • Wat zijn voorbeelden waar blockchain commercieel wordt ingezet?
  • Waarom gaan organisaties met blockchain aan de slag? Wat is de waarde die organisaties met blockchain willen bereiken?
  • Hoe maakt u (immateriële) waarde inzichtelijk, zodat klanten hiervoor willen betalen?
  • Wat verandert er in de (commerciële) samenwerking door de inzet van blockchain?
Kosten

Voor SMA-leden zijn er geen kosten verbonden aan dit evenement. De kosten voor niet-leden bedraagt € 75,– (excl. btw).

Meer informatie

Agenda

De agenda van het SMA Sales Event Zuid is hier te vinden. Het evenement zal namelijk vanaf 12.30 van start gaan.

Over Nanning de Jong

Nanning de Jong is managing consultant bij organisatieadviesbureau Berenschot. Hij is blockchainexpert en werkt sinds begin 2016 aan de ontwikkeling én implementatie van verschillende blockchainplatformen en -toepassingen op technisch, organisatorisch en juridisch vlak. Voor Economic Board Utrecht bracht zijn team de commerciële kansen voor blockchaintoepassingen in kaart in verschillende sectoren zoals de gezondheidszorg en logistiek.