Nationaal Warmte Congres


Datum
Plaats in agenda
Tijd
08:45 tot
Locatie
Philharmonie Haarlem resp. BCN Utrecht
Aanmelden

U kunt zich inschrijven via de site van Euroforum

Omschrijving

De verduurzaming van de warmtevoorziening is onomkeerbaar en stelt gemeenten en bedrijven voor een behoorlijke opgave. Welke opties zijn er om de warmtevraag in te vullen? Wat en wie heb je nodig om een en ander te realiseren? Hoe richt je je bedrijfsprocessen daarop in. Verschillende partijen zullen hun verantwoordelijkheid moeten nemen en een versnelling realiseren, want 2020 ligt om de hoek? Deze en andere thema’s komen aan bod tijdens het 10e Nationaal Warmte Congres. Doel van het congres is deelnemers te voorzien van concrete handvatten voor het duurzaam invullen van hun warmtevoorziening.

Bert den Ouden, managing director Energy & Sustainability bij Berenschot, verzorgt tijdens het congres een In Depth Sessions in het Special Interest Café. Het onderwerp is ‘Groeipad en marktmodellen toekomstig warmtenet West-Brabant’. De provincie Noord-Brabant en Enexis hebben afgelopen jaar besloten gezamenlijk een reëel beeld te laten schetsen van een mogelijk groeipad voor een toekomstige warmtenet in West-Brabant (EnergywebXL). Den Ouden deelt de eerste resultaten met een reële ontwikkeling van een kleinschalig warmtenet naar een volwassen warmtenet, waar open net toegang en verduurzaming de uitgangspunten zijn.

Meer informatie

Meer informatie over het programma van het congres op 16 november en de verdiepingsdag op 17 november is te vinden op de site van Euroforum. U kunt daar ook een pdf van het programma downloaden.