Haagsch College: Nieuwspoort Live - Jaarafsluiter in Tivoli


Datum
Plaats in agenda
Tijd
19:30 tot
Locatie
Tivoli Vredenburg, Utrecht
Aanmelden

U kunt zich aanmelden via de website van het Haagsch College.

Omschrijving

Wie het Nederlandse politieke nieuws van het afgelopen jaar heeft gevolgd, kan ze niet ontgaan zijn: de razendsnelle verkiezings- en formatievloggers van de NOS. In onnavolgbare video’s namen Vincent Rietbergen, Xander van de Wulp en Joost Vullings je mee langs alle bochten en krochten van het Binnenhof.

Jammer dat de formatie, en daarmee ook de vlog, geëindigd is? Niet getreurd! Op 12 december zijn je favoriete vloggers namelijk te gast in de Cloud Nine van Tivoli Vredenburg met de eindejaarsafsluiter van Nieuwspoort LIVE!  Ze bespreken de politieke stand van zaken aan het Binnenhof én blikken terug op een bewogen politiek jaar. Welke politicus heeft de slimste move gemaakt? En wat zijn de voorspellingen voor Rutte III? Doe mee met de Grote Politieke Quiz van Joost Vullings en volg de Top 5 opvallende beeldfragmenten van Xander van de Wulp.

Een avond vol politieke insights in politiek Den Haag in de luchtige en humoristische stijl die je kent van de Formatievlogs.

Samenwerking Berenschot en Haagsch College

Berenschot werkt samen met Haagsch College om het politieke en maatschappelijke debat over de grote ontwikkelingen in en om het openbaar bestuur te stimuleren. Het Haagsch College verzorgt verdiepende colleges over actuele thema’s en richt zich op young professionals en geïnteresseerden in overheid en bedrijfsleven.

Kosten

€14,50

Meer informatie

Sprekers:

Vincent Rietbergen, presentator Haagsch College en NOS Formatievlogger

Joost Vullings, politiek verslaggever NOS, bekend van de Formatievlog

Xander van der Wulp, politiek verslaggever NOS, bekend van de Formatievlog