Strategie en IT-succes & waarde


Datum
Plaats in agenda
Tijd
19:00 tot
Locatie
Kantoor van Berenschot, Europalaan 40 Utrecht
Aanmelden

Klik hier om u aan te melden

Omschrijving

In samenwerking met de Vereniging Strategie en Beleid (VSB) organiseert Berenschot dinsdag 16 mei 2017 een bijeenkomst rond strategie en IT. Spreker is Hans Mulder, IT-ondernemer en professor aan de Antwerp Management School en de Nederlandse Politieacademie, en European Research Director van de Standish Group in Boston. Tijdens zijn voordracht gaat Mulder in op Strategie en IT-succes versus IT-falen en waarde versus verspilling.

Kosten

VSB-leden hebben gratis toegang. Niet-leden, gasten/introducés betalen € 55 per persoon. Afmelden tot 48 uur voor aanvang is kosteloos. Bij een te late afmelding of no-show wordt € 35 aan administratie-en cateringkosten in rekening gebracht.

Meer informatie

Sinds 1989 is Mulder als mediator, bindend adviseur, arbiter en gerechtelijk deskundige frequent betrokken bij IT-geschillen. Hij werd onder meer gevraagd te verschijnen op de hoorzitting van de commissie-ICT, om antwoord te geven over de kwaliteit of het ontbreken daarvan van IT-projecten bij de overheid.

Het falen van grote IT-projecten is volgens de Standish Group een wereldwijd en fundamenteel probleem dat niet alleen overheden, maar ook andere sectoren treft. Van strategisch belang is dat de toegevoegde waarde van IT voor de organisatie vooropstaat - en niet projectsuccessen of -mislukkingen in termen van overeengekomen functionaliteit binnen de geschatte kosten en tijd. Immers, een succesvol project conform deze criteria voegt niet per se waarde toe aan een organisatie, of omgekeerd.

Logo-VSB

Bijzonderheden

Programma

19.00-19.30 uur          Registratie en ontvangst deelnemers met                                                        soep en broodjes

19.30-19.40 uur          Welkom & introductie spreker

19.40-20.30 uur          Keynote Hans Mulder

20.30-21.00 uur          Q & A

21.00-22.00 uur          Afsluitende borrel