Themadag - Strategische en duurzame bedrijfsvoering


Datum
Plaats in agenda
Tijd
13:15 tot
Locatie
Berenschot, Utrecht
Aanmelden

Als u de themadag wil bijwonen, kunt u zich hier aanmelden.

Omschrijving

Op 10 oktober ondertekent Fizi de 3e Green Deal voor de zorg. Daarmee spreken wij de intentie uit om onze leden te inspireren en motiveren op het gebied van duurzaamheid. Om deze ondertekening alvast kracht bij te zetten, start vrijdag 13 september de Fizi GroeneDeal 10-daagse. Tot en met zondag 22 september kun jij als Fizi-lid je aanmelden om gratis deel te nemen aan de themadag op 3 oktober.

Duurzaamheid in jouw organisatie. Deal of moet je er maar mee dealen?

Vooralsnog is duurzaamheid een lastig grijpbaar fenomeen. Iets wat moet, maar wat moet is niet altijd leuk. En bovendien waar moet je beginnen? De isolatie, zonnepanelen, groene daken en led-verlichting zijn quick wins, maar hebben beperkt impact op de exploitatie. De energielasten bedragen immers maar enkele procenten van de totale kosten. Duurzaamheid integreren en toepassen in de brede zin van het woord, daar ligt de uitdaging.

Dat betekent duurzaamheid als integraal beleid van de organisatie

Dus duurzaamheid gericht op milieu én gezondheid, maar ook de financiële continuïteit van jouw zorgorganisatie. Oftewel, duurzaamheid is een integraal concept dat speelt in alle geledingen van een organisatie. Nieuwbouw is dan niet alleen een materialenpaspoort dat deugt, maar ook een gebouw waar personeel fijn werkt en patiënten of bewoners het naar hun zin hebben.

Misschien heb je het nog niet helemaal door, maar jij als zorgfinancial speelt een enorme belangrijke rol op het gebied van duurzaamheid.

Niet voor niets ondertekent Fizi op 10 oktober a.s. ook de derde Green Deal. Zodat we onze leden kunnen helpen om duurzame plannen te bedenken en uit te voeren. De themadag op 3 oktober is daar onderdeel van.

Programma

Vanaf 13.15 uur Inloop
13.45 uur Opening dagvoorzitter
14.00 - 15.00 uur Plenaire sessie
15.00 - 15.15 uur Pauze
15.15 - 16.15 uur Workshopronde 1
16.15 - 16.30 uur Pauze
16.30 - 17.30 uur Workshopronde 2
17.30 - 17.45 uur Afsluiting
Vanaf 17.45 uur Stamppotbuffet
Kosten

Fizi-lid: gratis (deze actie loopt van 13 t/m 22 september 2019)
Neem voordelig 1 collega mee als introducé voor slechts €49,50
Niet-lid:€ 149,-

Meer informatie

Dagvoorzitter

Hans van der Spek is al ruim 30 jaar actief op het snijvlak van Finance, ICT en HR. Als manager van het Kenniscentrum HCM van Berenschot is hij verantwoordelijk voor de uitvoering van de verschillende onderzoeken en surveys op het gebied van HR en naar de beleving van arbeidsmarkt en -voorwaarden. Tevens is hij als freelance-docent verbonden aan Avans+ en de Utrecht Business School.