Tags

Uitnodiging inhousemiddag energietransitie voor (master)studenten


Datum
Plaats in agenda
Tijd
12:30 tot
Locatie
Digitaal
Doelgroep

(master)Studenten

Aanmelden

Inschrijven is mogelijk tot 11 november.

Omschrijving

Windmolenparken en zonneweides in het buitengebied om stroom op te wekken, laadpalen bij jou in de buurt en restwarmte in plaats van aardgas om jouw huis mee te verwarmen. De energietransitie is overal om ons heen en we krijgen er allemaal mee te maken. Berenschot helpt overheden en private partijen met vraagstukken op het raakvlak van technologische kennis en inpassing in het fysieke domein en bestaande systemen.

Ben jij (master) student en wil je weten hoe het is om als consultant aan allerlei vraagstukken rond de energietransitie te werken? Kom dan donderdag 19 november 2020 naar onze inhousemiddag! Van 12.30 tot 17.00 uur krijg je een realistisch inkijkje in hoe onze consultants met deze opgaven bezig zijn en ondervind je hoe het is om bij Berenschot te werken. Je gaat namelijk in een team, onder leiding van een adviseur, aan de slag met een casus!

Heb jij belangstelling voor alles wat met de energietransitie te maken heeft en wil je ontdekken wat het adviesvak inhoudt? Meld je dan hier meteen aan voor de inhousemiddag! N.B. de inhousemiddag vindt digitaal plaats, tenzij de coronarichtlijnen het toelaten deze fysiek door te laten gaan.

Kosten

Gratis