Uitreiking HR Proffie


Datum
Plaats in agenda
Aanmelden

besloten bijeenkomst, enkel op uitnodiging.

Omschrijving

De HR Proffie wordt uitgereikt aan de organisatie die in 2017 het beste HR-beleid van Nederland heeft uitgevoerd. Deze prijs onderstreept het belang van inspirerend en doeltreffend HR-beleid voor een succesvolle organisatie.

Bent u of kent u een organisatie die in aanmerking komt voor ‘de prijs voor het beste HR beleid van Nederland 2017’? Meld u dan via dit formulier aan. Organisaties met een gedegen HR-beleid dat goed aansluit op de organisatiestrategie komen in aanmerking voor deze prijs. Aanmelden kan tot en met 30 september 2017. De feestelijke uitreiking is een uitstekend netwerkevenement, waar HR-professionals elkaar kunnen ontmoeten en met elkaar kunnen sparren onder het genot van een heerlijk diner en entertainment.

De winnaar mag zich met recht profileren als de organisatie met het beste track record op het terrein van personeelsmanagement.

Eerdere winnaars van de HR Proffie zijn GVB, AS Watson, Scania, HERO, PON, FrieslandCampina en KPN. De HR Proffie - voorheen P&O Proffie - wordt sinds 2004 uitgereikt door een vakjury die bestaat uit vooraanstaande Nederlandse HR-professionals.