Webinar HR Tech: uitdagingen voor HR


Datum
Plaats in agenda
Tijd
11:30 tot
Locatie
Online
Aanmelden

U kunt zich hier aanmelden voor dit webinar.

Omschrijving

Hans van der Spek belicht in dit webinar de verstrekkende gevolgen van technologische ontwikkelingen zoals automatisering en robotisering voor (HR-)werkprocessen en de arbeidsmarkt. Functies verdwijnen, nieuwe functies verschijnen en personeel heeft andere vaardigheden nodig. De kunst is het beste uit deze ontwikkelingen te halen en tijdig te beschikken over de workforce of the future.

Meer informatie

Hans van der Spek is senior managing consultant bij Berenschot en docent bij Avans+, de Utrecht Business School en de HR Academy. Hij is al dertig jaar actief op het snijvlak van Finance, ICT en HR. Vol enthousiasme deelt hij zijn kennis en inzichten met zijn publiek, via de pers of als spreker op seminars.

Binnen Berenschot voert Van der Spek voornamelijk projecten uit gericht op de financiële aspecten rondom HR. Denk aan harmonisatie van arbeidsvoorwaarden, due diligence onderzoeken en collectieve en individuele beloningsonderzoeken. Ook adviseert hij opdrachtgevers over vraagstukken rond de inrichting van de HRM-afdeling, de personeels- en salarisadministratie of de keuze en implementatie van HRM-software. Daarnaast is Van der Spek verantwoordelijk voor de uitvoering van de verschillende onderzoeken en surveys op het gebied van HR en arbeidsvoorwaarden.