Webinar: HR & Technologie; een moeizaam huwelijk?


Datum
Plaats in agenda
Tijd
11:30 tot
Locatie
Online
Aanmelden

Dit webinar heeft reeds plaatsgevonden. Wilt u het webinar terugkijken? Laat het ons via weten via dit formulier.

Omschrijving

Hans van der Spek licht in dit webinar, op basis van recent onderzoek, toe hoe technologische ontwikkelingen, zoals automatisering en robotisering niet alleen verstrekkende gevolgen hebben voor personeel, de ‘Workforce of the Future’, maar ook voor de HR-functies en HR-processen; ‘Future of HR’.

Meer informatie

Hans van der Spek is Manager Kenniscentrum HCM, senior managing consultant bij Berenschot en docent bij Avans+, de Utrecht Business School en de HR Academy. Hij is al ruim 30 jaar actief op het snijvlak van Finance, ICT en HR. Vol enthousiasme deelt hij zijn kennis en inzichten met zijn publiek, via de pers of als spreker op seminars.

Binnen Berenschot voert Hans voornamelijk projecten uit gericht op de financiële aspecten rondom HR. Denk aan harmonisatie van arbeidsvoorwaarden, due diligence onderzoeken en collectieve en individuele beloningsonderzoeken. Ook adviseert hij opdrachtgevers over vraagstukken rond de inrichting van de HRM-afdeling, de personeels- en salarisadministratie of de keuze en implementatie van HRM-software. Daarnaast is Hans verantwoordelijk voor de uitvoering van de verschillende onderzoeken en surveys op het gebied van HR en arbeidsvoorwaarden.