Webinar HR Trends 2017


Datum
Plaats in agenda
Tijd
11:30 tot
Aanmelden

U kunt zich hier kosteloos aanmelden!

Omschrijving

De krappe arbeidsmarkt dicteert de beleidsagenda van HR, zo blijkt uit het HR Trendsonderzoek 2017. Hans van der Spek (Berenschot) gaat tijdens een webinar in op de belangrijkste uitkomsten van dit jaarlijkse onderzoek. Hoe verandert het HR-vak? Wat is hiervoor nodig? Wat verwacht de lijn van de HR? Welke rol moet de HR-professional zich aanmeten? Waar moeten HR-medewerkers op focussen?

Meer informatie

Hans van der Spek is Manager Kenniscentrum HCM, Senior Managing Consultant bij Berenschot en docent bij Avans+ en de HR Academy. Hij is al bijna 30 jaar actief op het snijvlak van Finance, ICT en HR. Vol enthousiasme deelt hij zijn kennis en inzichten met zijn publiek, via de pers of als spreker op seminars.

Binnen Berenschot voert Van der Spek voornamelijk projecten uit gericht op de financiële aspecten rondom HR. Denk aan harmonisatie van arbeidsvoorwaarden, due diligence onderzoeken en collectieve en individuele beloningsonderzoeken. Ook adviseert hij opdrachtgevers over vraagstukken rond de inrichting van de HRM-afdeling, de personeels- en salarisadministratie of de keuze en implementatie van HRM-software. Daarnaast is Van der Spek verantwoordelijk voor de uitvoering van de verschillende onderzoeken op het gebied van HR en arbeidsvoorwaarden.


Interesse?