Webinar ‘Hoe haal je het beste uit je mensen? De inzet en de werking van de Talentmanagement scan’


Datum
Plaats in agenda
Tijd
11:30 tot
Locatie
Online
Aanmelden

U kunt zich hier aanmelden voor dit webinar.

Omschrijving

Gemotiveerde mensen zijn productiever, laten meer betrokkenheid zien en dragen positief bij aan het resultaat van een organisatie. Maar waarom is de ene medewerker gemotiveerder dan de ander? En hoe beïnvloed je dat? Wij denken dat het verschil wordt bepaald door de HR-strategie bewust te richten op de aanwezige talenten en het ontwikkelen en inzetten daarvan. Het vinden van de juiste match tussen ‘vraag en aanbod’ is de essentie van talentmanagement.

Dit webinar  gaat over de toepassing van Talentmanagement in uw organisatie in bijvoorbeeld performance management, mobiliteit  of  ontwikkeling van mensen. U ontdekt door middel van de Talentmanagement scan op een interactieve manier hoe goed Talentmanagement is ingebed in uw organisatie én welke acties tot verbetering kunnen leiden.

Meer informatie

Monique van der Meer is een ervaren senior HR consultant bij Berenschot met een achtergrond in Strategisch HR,  Talentmanagement en Leiderschap. Haar ervaring als HR directeur maakt dat ze als consultant goed in staat is te werken aan strategische vraagstukken, maar tegelijkertijd ondersteuning kan bieden aan HR managers vanuit haar praktijk ervaring.  Ze heeft ruime ervaring met opdrachten rondom Strategische HR, verandering,  organisatie ontwikkeling en leiderschap. Ook begeleidt zij (startende)  HR manager in het opzetten van HR strategie en professionalisering.

Ze is gecertificeerd 'Investor in People' en mede-auteur van het boek 'Glimpieper of Eigenheimer'; dit boek beschrijft best practices over inclusieve talentmanagement en programma’s ter ondersteuning van veranderingen