Webinar Verandermanagement: over zeker weten en twijfelen


Datum
Plaats in agenda
Tijd
14:00 tot
Locatie
Online
Aanmelden

U kunt zich hier aanmelden voor dit webinar.

Omschrijving

Arnold Adolfse (Berenschot) en Hans Keulaerds (Puente) werken meer dan twintig jaar in en met organisaties in verandering. En vooral ook met mensen in verandering. Ze hebben opleidingen gevolgd, boeken gelezen, praktijkcasussen uitgeplozen. Hans werkt op dit moment vooral als interim programma-manager, Arnold als adviseur.

In het webinar Verandermanagement zullen zij in gesprek gaan over thema’s en ervaringen die zij tegenkomen in hun eigen praktijk. Tijdens dit gesprek komen er – als het om veranderen gaat - antwoorden op onder meer de volgende vragen:

  • Waar geloven ze in?
  • Waar twijfelen ze over?
  • En wat weten ze zeker?

Een gesprek waar u graag bij aan wilt sluiten. Om uw eigen overtuigingen te toetsen en aan te scherpen. Om steun te vinden voor uw eigen opvattingen of het juist hartgrondig met de sprekers oneens te zijn. U bent van harte welkom!

Meer informatie

Arnold AdolfseArnold Adolfse

Arnold Adolfse is senior managing consultant bij Berenschot. Arnold ondersteunt en begeleidt organisaties die met complexe veranderingen te maken hebben. Eerst moeten de strategie en het organisatiemodel helder zijn. En dan volgt de uitdaging: hoe kunnen de medewerkers hier optimaal in functioneren?

Arnold werkt in verschillende sectoren, zoals financiële dienstverlening, energiesector, maakindustrie en gemeentes.

Hans-KeulaerdsHans Keulaerds

Hans Keulaerds is zelfstandig interim-manager via Puente Interim en heeft een brede ervaring als lijn- programma- en projectmanager binnen met name de financiële dienstverlening, de zorg- en de retail-sector, zowel in Nederland als in Midden-Amerika. Bedrijfsbrede integratieopdrachten, migraties en transities met bijzondere aandacht voor ICT- en procescomponenten zijn hem op het lijf geschreven.