Rossum, Anke van

  • Junior consultant
  • Strategisch HRM, participatie, inclusieve arbeidsmarkt, duurzame inzetbaarheid... Dit zijn enkele thema’s die steeds vaker in organisaties opduiken. Vanuit een Strategisch HRM perspectief naar deze thema’s kijken, organisatie en mens verbinden, en zo impact realiseren. Fantastisch!

    Want vraagt u zich wel eens af hoe uw HR beleid integraal onderdeel kan zijn van de organisatie? En wat dit voor organisatie en mens betekent? Of bent u benieuwd hoe het staat met de duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers? En hoe u hun plezier in het werk kunt bevorderen? Of bent u geïnteresseerd in wat uw bijdrage kan zijn aan een inclusieve samenleving? En hoe u mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een plek kunt bieden?

    Dit zijn vraagstukken en thema’s waar ik met veel energie mee aan de slag ga. Met mijn achtergrond in HRM en psychologie ben ik in staat de strategische kant van organisaties te combineren met de menselijke maat. Ik ga resultaatgericht te werk en bekijk uitdagingen met een positieve blik. Samen richting een oplossing, dat is de insteek!

  • Met passie voor het vak, impact realiseren door mens, organisatie en omgeving met elkaar te verbinden!