Adolfse, Arnold

 • Senior managing consultant
 • Veranderingen makkelijker maken en versnellen

  Mijn lijfspreuk, waarmee ik me graag aan u voorstel. Als senior managing consultant ondersteun ik organisaties die moeten of willen veranderen. Van mij krijgt u niet slechts advies, u mag mij vooral zien als een bondgenoot die verantwoordelijkheid neemt en betrokken blijft tot het resultaat is bereikt. Heeft uw organisatie te maken met veranderingen met onduidelijke of tegengestelde belangen? Juist dan kan ik u uitstekend ondersteunen om het verandertraject te laten slagen.

  Hoe ga ik te werk?

  Berenschot geeft de mogelijkheid om inhoudelijke expertise van een breed scala aan adviseurs te combineren met implementatiekracht voor onze klanten. Ik merk dat juist deze combinatie helpt om veranderdoelstellingen te bereiken. Ook als het lastig en complex is. Veranderingen staan immers vrijwel nooit op zichzelf,  vaak zijn meerdere vraagstukken tegelijk aan de orde. Daarom vind ik het waardevol en belangrijk om met Berenschotcollega’s samen te werken. Samen zorgen we ervoor dat uw opdracht zowel inhoudelijk als veranderkundig de juiste professionele aandacht krijgt.

  Wat breng ik?

  Mijn aanwezigheid zorgt ervoor dat er energie bij mensen naar boven komt, waardoor een versnelling kan ontstaan. Mijn betrokkenheid zorgt voor analytische scherpte. Hierdoor wordt duidelijk wat een gewenste verandering kan bevorderen en wat deze in de weg staat. Door mijn persoonlijke aanpak ligt mijn kracht met name in het beïnvloeden van de houding en het gedrag van mensen.

  Wat drijft mij?

  Vanuit een brede werkervaring  mag u van mij een creatieve en effectieve bijdrage aan een voor u passende aanpak verwachten. Ik help u ook manieren te vinden om het beste naar boven te halen in het functioneren van uw medewerkers en collega’s.  Dat vind ik prachtig werk en doe ik met veel voldoening en plezier.

  Hoe bereikt u mij?

  Heeft u interesse om vrijblijvend te bespreken waar ik toegevoegde waarde voor uw organisatie kan bieden? Neemt u dan contact met me op. Ik kom graag met u in gesprek.

 • Veranderingen makkelijker maken en versnellen. Daar sta ik voor. Verandermanagement is een vak, verbeteren is een kunst. U mag mij zien als een bondgenoot die verantwoordelijkheid neemt en betrokken blijft tot het resultaat is bereikt.